Valck Group in een nieuw jasje

  • slide
  • slide

 

U merkte het mogelijks al op bij het voorbereiden van onze vestigingen in Haacht en Lier. Er hangt een nieuw logo op onze gevel!

De afgelopen maanden werkten we hard aan enkele veranderingen binnen de Valck Group. We besloten dat het tijd was om verder te gaan in de kleuren rood en zwart zoals we in Valck Profile Haacht reeds enkele jaren gebruiken. Naast een nieuw logo op te hangen, namen we ook afscheid van een ander logo: het Toyota logo. We besloten als groep dat het tijd is om in Haacht en Lier niet meer een Toyota-verdeler te zijn. 

We willen ons merk versterken en groeien als vakmensen. We veranderden met trots onze vestigingen in Haacht en Lier naar Profile Car & Tyrecenters. In Valck Haacht waren we al enkele jaren bekend met dit merk. We merkten veel enthousiasme in onze omgeving voor het concept. Ook onze teams lopen er warm voor en dus kwam de beslissing om ook Valck Lier om te vormen tot een Profile center. We kunnen u op beide locaties behelpen met het plaatsen en/of wisselen van banden, velgen, doen van onderhouden, controle voor keuring, repair, etc. 

Ook de kriebels voor het verkopen van wagens zijn gebleven. Daarom maken we het ons persoonlijke doel om onze Valck Car Market uit te breiden in het komende jaar. Uitbreiden in aantallen, maar ook in merken. We werken met een eigen "certified" label, waarbij al onze stockwagens moeten voldoen aan bepaalde eisen alvorens wij ze aankopen. We willen onze klanten garanderen dat hun droomoccasie van goede kwaliteit is. Ben je op zoek naar een specifiek merk of een specifiek type wagen? Laat het onze medewerkers weten, zo kunnen ze samen met jou de zoektocht starten.

Ben je benieuwd naar de veranderingen? Kom zeker eens langs in onze vestigingen te Haacht en Lier. Bedien jezelf met een lekkere tas koffie en maak een praatje met Cyriel, Philip, Mathias of Tom.