• Multi-merk onderhoud

    Multi-merk onderhoud

    Wist je dat ook onafhankelijke garages officieel erkend zijn om onderhoud te doen op wagens?

    Lees verder voor meer info.

Onderhoud

Onderhoud plannen bij Profile?  Afspraak maken

 

Niet alleen merkgarages mogen onderhouden doen. Ook wij, als Profile vestigingen, zijn officieel erkend voor grote en kleine onderhouden uit te voeren. Doordat we niet verbonden zijn aan één merk, mogen we dus alle merken van wagens onderhouden en herstellen wat nodig is. We kunnen onderhoud en reparaties vaak zelfs uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie

Met goede en regelmatig onderhouden voorkom je onverwachte, dure reparaties. Hierdoor geloven we Profile in onze seizoenschecks waarbij we voor zeer voordelige prijzen een volledige check van uw wagen doen. Zo is er onze zomer- en wintercheck waarbij we de wagen op 60 verschillende veiligheidspunten controleren. Ideaal dus om met de wagen op roadtrip of skivakantie te vertrekken.

Bij onze Profile vestigingen kan u terecht voor zowel kleine als grote onderhouden aan uw wagen.

Klein onderhoud

Bij een klein onderhoud kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij checken onder andere de bandenstatus, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem.

Je wagen zal weer startklaar zijn om veilig op de baan te gaan.

Groot onderhoud

Bij een groot onderhoud controleren we uw wagen op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het verversen van motorolie, controleren van de batterij en remmen, etc.

 

We stellen graag op voorhand al een prijs op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Vraag hier dus zeker naar bij het plannen van jouw afspraak.