Showroom

Nieuwe Toyota C-HR

DE COUPÉ DIE DE CROSSOVER HERUITVINDT.

Zelfs in stilstand zorgt de atletische vormgeving voor een gevoel van beweging.
Voor u ziet u een formule die uw verwachtigen verandert. Dit is geen toekomstconcept dat de show steelt op een autotentoonstelling maar een baanbrekende auto voor vandaag. Zijn kenmerken - het coupéprofiel, de gespierde vormgeving en de hoger geplaatste cabine - zorgen samen voor een compleet nieuw type auto.

EVENWICHTIG EN GEREED

Het 5-deurs crossover koetswerk van de Toyota C-HR - dat het karakter heeft van een coupé - is net als een geslepen edelsteen een echte blikvanger. De dramatische lijnen en een gestroomlijnde cabine met zwevend dak-effect vullen zijn gespierde vormgeving perfect aan. De combinatie van elegante LED-koplampen, een grille met diamantpatroon en uitgesproken achterlichten met boomerang-vorm vervolledigen deze nieuwe, oogverblindende look.

U BENT MEESTER VAN DE WEG

Het interieur van hoge kwaliteit dat u binnenin terugvindt, evenaart het design aan de buitenkant. De comfortabele omgeving biedt plaats aan vijf volwassenen en - dankzij de hoge positie van de cabine - een panoramisch zicht op de weg. U bent omringd door het op de bestuurder gerichte dashboard met kenmerkende blauwe accenten en lederen inlegstukken en door de afgelijnde lederen zetels, waardoor u zich meester voelt van de weg.

Het centrale 8'' aanraakscherm biedt een interactie met het laatste Toyota Touch 2® multimediasysteem op ooghoogte, terwijl de automatische airco en het warme omgevingslicht - verlichte bekerhouders inbegrepen - de luxesfeer nog versterken. Ook zal u in het interieur van de Toyota C-HR invloeden terugvinden die een aanvulling zijn op de dramatische lijnen van zijn koetswerk.

GEÏNSPIREERD DOOR HET LEVEN

De Toyota C-HR is ontworpen voor mensen die alles uit het leven willlen halen en van hun auto hetzelfde verwachten.
De nieuwe Toyota C-HR houdt het moderne leven in beweging, of u nu vlot naar een vergadering in het centrum van de stad moet, of de gebaande paden wilt verlaten om zich aan uw hobby's over te geven: work hard, play hard.
De Toyota C-HR rijdt als een comfortabele SUV die zich als een dynamische hatchback heeft vermomd. Daardoor voelt u zich één met de weg, zodat elke bocht die u onderweg tegenkomt, naadloos overgaat in de volgende. De C-HR is gemaakt voor bestuurders door bestuurders en geeft u daarom het perfecte excuus om gewoon te gaan rijden.

HET VERHAAL GAAT VERDER

In de aanloop naar de introductie van de nieuwe Toyota C-HR, waarop met grote spanning is gewacht, maken we de komende maanden meer bekend over deze werkelijk revolutionaire auto, van het eersteklas interieur en de innovatieve aandrijflijnen tot de dynamische rijervaring. De volgende motorisaties zullen beschikbaar zijn : - 1.2 Benzine Turbo MT - 1.2 Benzine Turbo CVT - 1.2 Benzine Turbo CVT 4WD - 1.8 Hybride (2WD)
De nieuwe Toyota C-HR zal vanaf sptember 2016 beschikbaar zijn. Schrijf u hieronder in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Toyota C-HR.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top