Nieuws

Kid Noize op pad met Toyota C-HR en live op de gala-avond van het autosalon

09 Jan 2018
Kid Noize op pad met Toyota C-HR en live op de gala-avond van het autosalon

Schrik niet op als je binnenkort een aapachtige ziet rondrijden! Het is Kid Noize, de Belgische dj/producer mét apenmasker, die de wereld verovert met zijn electro-synthpop. Dat doet hij vanaf nu in een Toyota C-HR. De artistieke duizendpoot, met veel gevoel voor design, ontwierp samen met het Japanse automerk een special edition Toyota C-HR KDNZ.

▲ Terug naar begin

Kid wie ?

Kid Noize, een geboren en getogen Brusselaar die sinds 2011 in Charleroi woont. Met zijn electro-synthpop stond hij al in het voorprogramma van Stromae, Faithless, Die Antwoord en The Prodigy. En speelde hij op festivals zoals Tomorrowland, Summerfestival Antwerpen, Ronquières Festival en Les Francofolies de Spa. Waar de man met het apenmasker zijn inspiratie haalt? Kid Noize is een weerspiegeling van zijn kinderjaren: van Planet of the Apes, Michael Jackson, oldtimers tot 80’s synthesizers en vinyl.

▲ Terug naar begin

Toyota Starlet

Kid Noize is helemaal thuis op een podium, én in een Toyota. “Mijn ouders hadden een witte Toyota Starlet uit 1989. Daar heb ik op mijn 18e nog in leren autorijden! Nu ik zelf wat ouder ben, hecht ik meer belang aan groene mobiliteit. Ik ben als artiest veel onderweg, en dat doet je nadenken over de impact die je maakt. Toyota is een automerk dat daarbij past.”

▲ Terug naar begin

Big in Japan

De bakermat van Toyota ligt in Japan en ook Kid Noize is fan van het land. Zijn videoclip ‘Do You Know’ is volledig in Tokyo opgenomen. En dat is niet toevallig. Kid Noize: “Japan heeft iets bijzonders. Voor mij is het een land van uitersten: traditie en cultureel erfgoed gemixt met de moderne wereld. En dat gaat wonderbaarlijk goed samen. Japan is poëzie, iets wat ik ook in mijn lyrics wil brengen. Bovendien hebben Japanners iets met maskers, veel meer dan wij Belgen. Ik voel me er dan ook volledig thuis (lacht).”

Bekijk de videoclip hier: https://www.youtube.com/watch?v=NZgV5_JmRzE

▲ Terug naar begin

Topkwaliteit onderweg

Kid Noize is altijd met muziek bezig. Zelfs als hij niet op een podium staat of in zijn opnamestudio zit. En net zoals bij alle andere artiesten, is een goede muziekinstallatie en optimale luisterervaring een must. “Elke muziekliefhebber zal zich hierin herkennen: voor mij is de muziekinstallatie in mijn wagen ontzettend belangrijk. Ik ben vaak alleen onderweg, muziek luisteren ontspant me dan. Dankzij de JBL geluidsinstallatie in de Toyota C-HR heb je een sublieme geluidservaring. Het feit dat het binnenin de wagen zo stil is, zorgt ervoor dat je nog meer kan genieten van de muziek. Zelfs in het drukke verkeer.”

▲ Terug naar begin

Special edition C-HR KDNZ

Samen met Toyota ging Kid Noize aan de slag en ontwierp hij een special edition C-HR KDNZ. Die staat helemaal in het teken van modern design, snelheid en kracht. Dankzij het surround sound-systeem van JBL start je favoriete festival of avondje clubben al onderweg.

Het C-HR KDNZ pack is uitgerust met een JBL Premium Surround System met 9 speakers, een Toyota Touch 2 multimediasysteem met Go Plus, ECA lederen interieur, Blue interior verlichting aan de voeten, sport pack met spoilers vooraan en opzij, exterior & key badge en een JBL give away.

De speciale uitvoering C-HR KDNZ wordt exclusief door Kid Noize voorgesteld op het Autosalon in Brussel, van 12 tot 21 januari 2018.

▲ Terug naar begin

Kid Noize live op de Gala-avond van het autosalon!

Wie graag meegeniet van de hippe en vlotte muziek van Kid Noize, kan hem live aan het werk zien op de Gala-avond van het autosalon op woensdag 10 januari vanaf 20u op de stand van Toyota, paleis 7. Mis dat niet!

Je kan Kid Noize ook ontmoeten op vrijdag 12 januari vanaf 18u tijdens de 'meet&greet'.

Kid Noize op pad met Toyota C-HR en live op de gala-avond van het autosalon Image 6

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top